امروز : یکشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۶

user-controlpanel

reviewers-controlpanel

شمارش معکوس تا برگزاری جشنواره
برگزاری جشنواره به پایان رسیده است.
لیست اعضاء کمیته علمی جشنواره

نشست خبری تشریح برنامه های دومین جشنواره ملی بانوی کرامت
1396/05/01

alt

دکتر سروقامت در ابتدای نشست به تشریح جزئیات دومین جشنواره ملی بانوی کرامت پرداخت و گفت: ۱۸کمیته در ستاد بزرگداشت دهه کرامت از جمله اصناف، دانش‌آموزان، حوزویان، راهبردی‌، بین‌المللی و ...  حضور دارند؛ در این میان یکی از پرثمرترین کمیته‌ها مربوط به دانشگاهیان است که یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های دانشگاهیان برگزاری جشنواره ملی بانوی کرامت محسوب می‌شود.
وی اهم فعالیت‌های ستاد دهه کرامت را برگزاری جشنواره‌های ۲۸گانه رضوی، جشنواره بانوی کرامت، بررسی روایات طبی امام رضا(ع) با همکاری وزارت بهداشت، آغاز نهضت ترجمه آثار رضوی، بررسی مناظرات علمی امام هشتم، برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها، بررسی شبهات دینی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی و برپایی جشن‌های مردمی خواند.

وی با بیان اینکه اولین جشنواره ملی بانوی کرامت سال گذشته از سوی دانشگاه فنی و حرفه ای دختران شریعتی برگزار شد، گفت: در سال اول برگزاری جشنواره با تجربیات و امکانات محدودتری روبرو بودیم.

سروقامت میزبان دومین دوره جشنواره ملی بانوی کرامت را دانشگاه الزهرا(س) خواند و ادامه داد: جشنواره امسال با شعار «در شادی اهل بیت(ع) شاد باشیم» برگزار می‌شود، چرا که ما درصدد فرهنگ‌سازی برای ترویج شادی‌های حلال و معنوی هستیم. همچنین کتاب «الگوی شادی» نوشته آیت‌الله ری شهری نیز در این جشنواره معرفی می‌شود.

ترویج روحیه نشاط معنوی

مدیرکل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: تمام تلاش خود را در دهه کرامت به کار می‌گیریم تا از ظرفیت‌های جامعه در جهت ترویج روحیه نشاط معنوی در جامعه استفاده کنیم

وی برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی را از دیگر بخش‌های این جشنواره ملی خواند و عنوان کرد: برای ترویج کرسی‌های آزاداندیشی در جامعه نیاز به فضاسازی و در نظر گرفتن تمهیدات مورد نیاز داریم تا بتوانیم به این مطالبه مقام معظم رهبری عمل کنیم و این مهم نیاز به مشارکت همه نهادها و دستگاه‌های مسئول دارد، به طور مثال: با حوزه علمیه قم تعامل خوبی در این زمینه صورت گرفته است.

در این نشست خانم دکتر ملانظری رئیس دانشگاه الزهرا(س) و دبیر دومین جشنواره ملی بانوی کرامت به ارائه گزارش پرداخت و گفت: این جشنواره با هدف تبیین جایگاه زن در اسلام، معرفی سیره بانوی کرامت، تقویت هویت دینی جامعه بانوان دانشگاهی و بسط و گسترش فرهنگ اهل بیت(ع) برگزار می‌شود.

وی از جمله محورهای این جشنواره را «بانوان برتر اسلام؛ الگوی دختران و بانوان»، «نقش بانوان در مشارکت‌های اجتماعی»، «نشاط و بالندگی بانوان در آموزه‌های دینی»، «اشتغال بانوان در آموزه‌های دینی» و «تفاوت جایگاه واقعی زن با تفکرات فمنیستی» نام برد و اظهار کرد: علاقه‌مندان تا ۲۰مرداد‌ماه سال جاری، فرصت دارند تا آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره که ۲۷شهریورماه سال جاری، برگزار می‌شود ارسال کنند.

خانم دکتر ملانظری با بیان اینکه علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در بخش‌های علمی در قالب تألیف کتاب، نقد و بررسی تطبیقی کتاب، ترجمه کتاب و مقاله نویسی و در بخش‌های هنری، ادبی و فناوری ارسال کنند، گفت: قبل از برگزاری مراسم اختتامیه شاهد برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی خواهیم بود و همراه با مراسم اقدام به برپایی نشست‌های تخصصی پیرامون محورهای جشنواره و نمایشگاه آثار منتخب علمی، ادبی و هنری می‌کنیم.

رئیس دانشگاه الزهرا(س) به ارائه آماری از آثار ارسالی پرداخت و عنوان کرد: تا کنون ۲۴۰نفر در این جشنواره ثبت نام و ۷۵نفر اقدام به ارسال اثر کردند که خروجی آن تا کنون ۱۹۲اثر دریافتی بوده است.

درپایان این نشست پاسخ به پرسش های خبرنگاران درباره این جشنواره صورت گرفت.

آدرس دبیرخانه : میدان ونک، میدان شیخ بهایی، دانشگاه الزهرا سلام الله علیها، معاونت فرهنگی و اجتماعی، طبقه همکف، اتاق یک.
شماره تماس: 02188216899
@banouyekeramat کانال تلگرام